Startdatum: 18 september 2021
Einddatum: 31 oktober 2021
Tijd: 00:00 - 00:00

Op zaterdag 18 september ’21 start de jaarlijkse vredesweek. Voor die gelegenheid heeft de Ambassade voor Vrede in Vlissingen een vredes speurtocht door het centrum van Vlissingen uitgezet.

Alle leeftijden vanaf ca 7 jaar kunnen de tocht lopen. Samen als gezin of als grootouders met kleinkinderen, met een groep of schoolklas. De tocht is rolstoeltoegankelijk.

Het thema van de vredesweek is : ‘ Wat doe jij in vredesnaam? Op weg naar een inclusieve samenleving’. In de speurtocht komt dan ook, naast de Vlissingse geschiedenis van oorlog en vrede, het samenleven met mensen van diverse herkomst en met diverse mogelijkheden aanbod. De tocht daagt je uit om eens goed om je heen te kijken en te ontdekken wat misschien zo op het eerste oog niet zomaar ziet wordt.

De speurtocht is in de komende weken te downloaden en kan in de maand september en oktober gelopen worden. De puzzelwandeling van ca 3,5 kilometer is hier gratis te downloaden, of te bestellen via het e-mailadres: speurtochtvredesweek@gmail.com.

De uitslag kan gemaild worden naar; speurtochtvredesweek@gmail.com Deelnemers ontvangen na inzending van de antwoorden een leuke prijsje.

Categorieën: