Datum: 27 september 2020
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Sint-Jacobskerk Vlissingen

Zondag 27 september is in de Sint Jacobskerk om 9.30 uur de jaarlijkse oecumenische Vredesdienst, georganiseerd door de Raad van Kerken. Deze zondag sluit de Vredesweek af, vol activiteiten, georganiseerd door de Ambassade van Vrede van het Apostolisch Genootschap en de Raden van kerken.

Thema is: Vrede verbindt verschil

Verschillen tussen groepen, hun eigenheid, moet je benoemen en erkennen. Pas dan is samenleven op een kleurrijke manier mogelijk. Uiteraard komt in deze dienst de actualiteit aan de orde, zoals de discussie over racisme, kolonialisme, en BLM – Black Lives Matter.

Denise Jannah

Zangeres Denise Jannah, landelijk bekend van jazz en gospel zal de muzikale invulling verzorgen.

De verkondiging wordt gedaan door pater Thaddy de Deckere van de H.Mariaparochie Walcheren, liturg is Ds. Pim Steenbergen van de Protestantse gemeente Vlissingen.

Aanmeldingen per e-mail kunnen tot en met vrijdagmorgen 25 september 11:30 uur gestuurd worden naar: kerkkantoor@pkn-vlissingen.nl

Telefonisch aanmelden kan ook op iedere vrijdagmorgen tussen 9:30 en 12:00 uur op telefoonnummer 0118 – 412518 (kerkkantoor Protestantse Gemeente te Vlissingen).

Categorieën: